PlasmaMade-videoklipp

Efter år av utveckling, lanserades 2013 PlasmaMade med ett revolutionerande filtersystem, speciellt utformat för köksfläktar inom köksbranschen.
Våra PlasmaMade Airfilter kan monteras direkt på en köksfläkt, utan att längre behöva ha ett luftutloppet som går ut. Fördelarna med detta är en direkt besparing av kostnader för värme och kyla, eftersom luften inte längre är ventilerad utanför, utan stannar inom huset. Detta är vad vi kallar ”re-cirkulation”. En ytterligare fördel är att köksfläkten nu kan tas med in i EPC beräkningen av ditt hem, vilket innebär att din energimärkningen slutligen är stabil och korrekt.

PlasmaMade Airfilter eliminerar inte bara lukter från matlagning, utan även pollen och bakterier i ditt hem.
För att uppnå detta, använder PlasmaMade Airfilter sig av 4 tekniker.
Den första, är plasman som omvandlar O2 molekyler till O3 molekyler, och eliminera lukt partiklar.
För det andra passerar våra elektrostatiska yttre kärnor där vi skapar joner som genom matlagning luften.
Och för det tredje, vår elektrostats med deras glasfiberkärna som tillåter oss att fånga och lagra grövre föroreningar & fett och långsamt eliminera dessa med hjälp av elektroder i stål inom ett inre och yttre rutnät.
Och till sist, den yttre kärnan av kol som renar luften och tar bort alla rester, och tillåter vårt filter att helt eliminera både grova och ultrafina föroreningar.

PlasmaMade Airfilter är byggd för att hålla i 10-15 år och uppfyller stränga säkerhetsstandarder. Andra system integrera ofta endast en enda teknik i deras filter och är därmed inte jämförbara med vårt revolutionerande PlasmaMade-system.
Varje PlasmaMade Airfilter åtföljs av ett äkthetsintyg, som du kan registrera så du är säker på den bästa servicen och en autentisk produkt.
Läs allt om PlasmaMade i flera artiklar och pressmeddelanden som kan hittas på nätet. Vi gjorde också flera videos tillgängliga på vår egen YouTube-kanal.

Sedan 2017, har PlasmaMade utökat sitt sortiment med PlasmaMade Carbon-serien. Dessa filter är tillverkade enligt samma idé bakom det ursprungliga PlasmaMade Airfilter. Den största skillnaden är att PlasmaMade Carbon Airfilter tar bara bort matlagningslukt.

Det unika med den PlasmaMade Carbon Airfilter är att de håller i 2-3 år tack vare hög kolhalt mix, som vi valt specifikt för detta filter.
Filtren är tillverkade av högkvalitativa material såsom svart stål och ABS-plast.
Dessa filter passar även till alla köksfläktar så att PlasmaMade Carbon-serien erbjuder en passande lösning för varje budget.
Unikt för vårt system är att du kan byta ut och byta alla PlasmaMade produkter med varandra när som helst, det är därför vi kallar det vår Plug & Play lösning.

PlasmaMade introducerar PlasmaMade luftsensor. Med denna luftsensor har du 24/7 insikt i ditt luftkvalitet. PlasmaMade luftsensor har designats och försiktigt monterats med de bästa komponenterna och också monterats i Nederländerna. Motsvarande app säkerställer att du direkt kan läsa de uppmätta värdena på din smartphone eller surfplatta.
Denna luftsensor mäter luftfuktigheten (RH), koldioxid (CO²), TVOC och temperaturen (C) och valfritt kan du beställa partikelmodulen i appen. Med de fyra standardbasvärdena ger PlasmaMade-appen dig inblick och råd om hur du enkelt kan uppnå rätt livsmiljö. Först och främst är detta viktigt för din hälsa men också för din plånbok. PlasmaMade Air Sensor vaknar över dig dygnet runt, vilket ger dig tid till andra saker.

Vi hoppas ha gett dig en kort inblick i vår filosofi. I framtiden kommer PlasmaMade att fortsätta arbeta med att förbättra filtren för din hälsa och matlagning. Vårt nästa uppdrag är att helt eliminera fint damm som släpps ut under matlagningen.

Vi fortsätter att arbeta med vår filosofi: en huva med recirkulation kanske inte behöver mer än 300 m3 / h för att uppnå god extraktion.

Detta kan du förvänta dig av oss

A
100% naturlig process

Processen resulterar i en 99,9% vinst.

B
Hög prestanda

Inget mekaniskt förfilter behövs.

C
Mikroorganismer

Filtrerar ut alla oönskade ämnen.

D
Modern

PlasmaMade-luftfilter uppfyller EU:s senaste 2015 normer.

Certifikat

Safety Tested
The PlasmaMade filter has been tested to guarantee operation and safety.

ISO 9001 Produced
The PlasmaMade air filter is produced according to the ISO 9001 standard.

Bästa pris-prestanda
Den mest ekonomiska plasmabaserade luftfiltret i sin klass.

Kvalitetsgaranti
5 års garanti för PlasmaMade-luftfilter.filter_ass

info_pm

info_pm

latviaestoniabelgiumaustriacanadamexicoswitzerlandhungaryhongkongBosniaCroatiaAustraliaLuxembourgEgyptMalaysiaSloveniaMacaunorwayfinlandswedishfrenchitalyportugalturkeyGermanSpaindutchchinaSouth AfricasingaporedanishusarussiapolandczechEnglish